fbpx
Tagly-sticker ideale oplossing voor horecazaken

De horeca mag stilaan weer opstarten en aanpassingen in deze sector zullen nodig zijn. Wij denken mee! Onze innovatieve Tagly-sticker is de ideale oplossing voor uw horecazaak. Klanten kunnen met hun smartphone contactloos via NFC een (gepersonaliseerde)....

Lezing in de Artevelde Hogeschool in Gent

17 februari 2020 gaf Diana Deneyer een lezing in de Artevelde Hogeschool in Gent. Het thema: Innovatie en ondernemerschap in online & offline communicatieservice. Doelgroep: laatstejaarsstudenten bachelor crossmedia-ontwerp & grafimediabeleid

VIGC – Het Congres - Connecting The Dots

Connecting The Dots vond plaatst op 10/10/19. Speeddate met moderator-interviewer Francesca Vanthielen. Thema: Tag&Connect (over Tagly)

NFC als marketing tool

Dankzij nieuwe ontwikkelingen bij smartphones is het veel eenvoudiger geworden om een verbinding to maken tussen pieper en beeldscherm. Met het NFC-gebaseerde product Tagly maakt drukwerkintermediair Majime nieuwe marketingtoepassingen mogelijk.

Tagly leidt naar videoboodschap op geschenk

Na een succesvolle proefperiode bij enkele retailers heeft het bedrijf Majime uit Leopoldsburg beslist om het innovatieve product Tagly voor te stellen aan de rest van de wereld.

Tag into business

"Net zoals jullie dat als bedrijven elke dag opnieuw moeten doen, probeert ook VKW Limburg grenzen te verleggen. Midden in deze 'Kunstlaan 16' pakken we uit met 'Tagly', een revolutionair product van Limburgse bodem."

Gemeente verspreidt nieuws binnenkort via applicatie Tagly

De personeelsleden van het gemeentebestuur en het OCMW  kregen gisteravond tijdens het jaarlijkse personeelsfeest een  primeur aangeboden. In plaats van naar de niet altijd even boeiende speeches te luisteren werden de nieuwjaarswensen en allerlei ander gemeentelijk nieuws verspreid via tagly's. Dat zijn boodschappen in een klevertje die via een app op de smartphone ontvangen worden.