fbpx

test

Creatief drukwerk

met een persoonlijke toets

 
 
 
 
 
 

Majime

Wie zijn we?

Majime adviseert en ondersteunt jouw bedrijf in de wereld van online en offline communicatie, zodat je optimaal zichtbaar bent. Dit doen we telkens op een creatieve en onderscheidende manier. Door onze jarenlange expertise als onafhankelijke partij kunnen we je bijstaan van strategie tot uitvoering.

Met Majime kies je voor één partner die alle vakexperts bundelt, gaande van grafisch ontwerpers en digitale marketeers tot drukkerijen, webdesigners, marketingstrategen en in- en outdoor mediaspecialisten. Door ons onafhankelijk netwerk van creatievelingen zorgen we ervoor dat jij je boodschap doeltreffend overbrengt, zodat jij jouw potentiële doelgroep bereikt, verrast en overtuigt.

Onze roots liggen in het leveren van creatief drukwerk waarin een persoonlijke toets wordt verwerkt. Majime is een intermediair en ontzorgt je volledig van design tot materiaalkeuze. Samen bepalen we het juiste drukwerk op maat van jouw bedrijf en bedrijfsdoelstellingen, zodat deze volledig ondersteund worden.

Achtergrond Majime

Het Japanse woord Majime refereert naar een eerlijk, betrouwbaar persoon die zonder drama dingen kan verwezenlijken. Een filosofie die naadloos aansluit op de waarden van ons bedrijf. Wij kennen de wereld van drukwerk en communicatie als onze broekzak en zetten deze op de optimale manier in.

NFC als brug tussen online en offline communicatie

Majime is dé adviseur voor uiterst persoonlijk en creatief drukwerk. Dit vertaalt zich in de implementatie van innovatieve Near Field Communication in offline toepassingen. Door NFC in drukwerk te integreren, combineren wij de kracht van papier met online media.

Wij zijn pionier in België wat betreft de NFC-toepassing in print en hebben dit verwezelijkt in onze Tagly en Tagly Pro producten. Deze producten laten jouw bedrijf toe om gepersonaliseerde online communicatie toe te voegen aan je drukwerk, gaande van videoboodschappen tot productinfo, uitnodigingen, call-to-actions of fotomontages. Dit wordt gerealiseerd door het aanbrengen van een sticker op het drukwerk die dan met behulp van een smartphone kan worden getagd. Door de creatieve implementatie van NFC in offline drukwerk zijn er oneindig veel marketingmogelijkheden voor jouw bedrijf.

Ontdek hier meer over Tagly of bekijk onze Facebookpagina. https://www.facebook.com/Tagly-tag-connect-302739070341393/