fbpx

Over MAJIME

Het Japanse woord Majime refereert naar een eerlijk, betrouwbaar persoon die zonder drama dingen kan verwezenlijken. Een filosofie die naadloos aansluit op de waarden van ons bedrijf.

Wij kennen de wereld van drukwerk en communicatie als onze broekzak. Vormgeving en print hebben dan ook geen geheimen voor ons. Met Majime kiest u voor één partner die alle experts in hun vak bundelt, gaande van grafisch ontwerpers en copywriters tot drukkerijen en in- en outdoor mediaspecialisten.

Concreet kan u bij ons rekenen op een flinke dosis creativiteit, deskundig advies, productievoorbereiding en begeleiding, productie en afwerking.

Wat u van ons mag verwachten:

  • service gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid
  • tijds- en kostenbesparing
  • veel oog voor detail en de hoogste kwaliteit
  • creativiteit en een open geest
  • oplossingsgerichtheid
  • ervaring en knowhow in vormgeving, print en web
Diane Deneyer

Met Majime willen wij door onze veelzijdigheid en ons enthousiasme hét verschil maken in jullie marketing. Onze expertise en service zijn een grote troef, zeker als onafhankelijke partner, waardoor wij steeds de beste oplossing kunnen vinden. Zo creëren wij ongeziene campagnes en resultaten.

Diane Deneyer

Bram Deneyer

Opmerkelijk drukwerk vereist een persoonlijke toets. Binnen Majime bekijken we elke opdracht als een nieuwe uitdaging: het is onze missie om uniek en innovatief werk te leveren. Onze expertise en ons uitgebreid netwerk binnen het vakgebied laten ons ook toe om dit steeds te bereiken.

Bram Schroyen

Wat onze klanten zeggen

“Majime heeft een zeer uitgebreid aanbod, van drukwerk tot marketing. Zij namen ook ons logo onder handen. Diane geeft je steeds een goed gevoel en heeft het beste voor met haar klanten.”

MARCO DIERCKX | zaakvoerder
www.schouwenandre.be

“Diane is zeer gedreven en maakt duidelijke afspraken. Alles verloopt correct en zeer vlot. Zo maakte Majime onze visitekaartjes, kladblokken en ander drukwerk. Majime is een betrouwbare offline partner met een innovatieve visie."

MARIO DIERCKX | zaakvoerder
www.awbnv.be

“Diane heeft een mooie expertise opgebouwd in de drukkerij- wereld en het gat in de markt gevonden. Als onafhankelijke partner ontzorgt ze ons echt. Majime staat voor goede communicatie en competitieve prijzen.”

REINIER TEUNISSEN | zaakvoerder
www.WATERPOMPSHOP.be

“Majime ondersteunt ons perfect met allerlei drukwerk en publiciteit. De samenwerking is zeer positief, Diane is dan ook een zeer dynamisch iemand. Ze is echt een meerwaarde voor je bedrijf.”

Carlo Dilissen | CEO
www.dilissen-transport.be

“Al bij het eerste contact met Majime was er een klik. Enthousiast dacht Diane mee in wat toen nog een aantal vage projectideeën waren en dàt is volgens mij precies de kracht van Majime. Een project van een klant is hun project, waar ze helemaal in meegaan. De verrassende ideeën en uitwerking, hebben ons project sterker gemaakt. Dat dit dan nog eens lukt onder serieuze tijdsdruk is helemaal top. De kracht van een klein creatief bedrijf!”

Hilde Van Damme | Team Innovatie & Ontwikkeling UNIZO
www.unizo.be

“Diane neemt ieder project ter harte. Van het ideale drukproces tot het juiste papier: ze zoekt het met veel plezier grondig voor je uit. Haar onafhankelijkheid als drukwerkmakelaar zorgt voor een ideale match tussen onze opdrachten en de drukker. En met haar persoonlijke, warme aanpak tilt ze onze printprojecten naar een hoger niveau. Diane springt regelmatig binnen met nieuwe trends en inspiratievoorbeelden, een echte meerwaarde!”

Ingrid Tokaruk | Allround Marketing Medewerker
www.asap.be

“Diane is een onderneemster met passie voor haar vak: drukwerk en zoveel meer… Zeer gedreven en betrouwbaar. Een echte problemsolver die meedenkt met de klant. De persoonlijke touch maakt de samenwerking alleen maar aangenamer. Onderneemster in hart en nieren.”

Raf Corten | Zaakvoerder
www.watertechniekteunissen.be

“Diane is iemand op wie je steeds kan rekenen. Haar grootste troef? Ze denkt met je mee. En dan blijkt dat papier zoveel meer is dan gewoon een blaadje papier. Je voelt dat Diane weet waarover ze praat. Dat ze de juiste mensen kent. Daarom vertrouwen wij haar blindelings als ze ons iets voorstelt. Tot nu toe heeft ons dat enkel aangename verrassingen opgeleverd. Moet je dus zeker ook eens proberen. Moet het door omstandigheden snel gaan? Dan steekt Diane een tandje bij, zodat jij je deadlines haalt en je project perfect loopt.”

Grietje Cordeel | Online marketer Escapo
www.escapo.be

"Bram has been a positive force in my group. Intelligent & creative, hard working & efficient and always positive."

Prof. Jan Vermant | Chair, Soft Materials - Department of Materials
www.softmat.mat.ethz.ch

“Ik heb Diane / Majime ingeschakeld om out-of-the-box te denken, origineel uit de hoek te komen. Hierin ligt dan ook haar sterkte: ze is zeer creatief en denkt altijd mee, rekening houdend met de noden en het budget van de klant. Ze wil ook altijd het beste voor beide partijen en neemt een project vast van A tot Z. Door haar jarenlange ervaring heeft ze bovendien enorm veel kennis, waardoor je steeds op haar kan terugvallen bij vragen. Los van haar professionele aanpak is het ook een enorm aangenaam en warm persoon om mee samen te werken.”

Geert Winters | Marketing Coördinator Beliën Automotive Group
www.belien.bmw.be

"ES Operational Services kiest voor Majime omdat het voor ons als start-up van cruciaal belang is om een marketing partner te kiezen die zich kan inleven in onze onderneming. Majime doet ook enkel voorstellen met een uitstekende return on investment voor ogen, in het belang van de klant. Het enthousiasme, de motivatie en de gedrevenheid kenmerken de uitstekende service van Majime. Elke samenwerking is dan ook een positieve en unieke ervaring.”

Robbie Eyckmans | Managing Partner – ES Operational Services
www.esoperationalservices.be

“Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw logo met passende huisstijl. Omdat wij 25 jaar bestaan, was het nu of nooit. Diane was de juiste persoon op de juiste plaats. Zij denkt mee en heeft ons verhaal omgezet in een simpel beeld dat meer zegt dan 1000 woorden. De eerste schetsen waren meteen een schot in de roos! De positieve reacties van onze klanten waren het beste bewijs. Heel belangrijk vind ik ook dat we op ons eigen tempo de rest van ons marketing materiaal (geschenkbonnen, folders, …) kunnen aanpassen.”

An Segers | Zaakvoerder
www.palazzobenessere.be

“Verfrissend, vernieuwend, energiek en rendabel… dat is wat Majime is voor WIJN.bvba. Wijn.bvba heeft een product op de markt staan, de Maaslandse Parel. Een prosecco uit de regio Valdobbiadene-Conegliano dat wij vanaf de bloesem tot het eindproduct opvolgen en maken naar onze smaak. Eerst werd dit weliswaar naar bedrijven aangeboden met eigen etikettering. Maar om achter deze marketing een nieuwe wind en zeer veel energie te zetten hebben wij Diane aangetrokken. En energie is er. Tot op heden heeft zij dit zeer goed gedaan: van de marketing van de Parel, de etikettering, tot de verpakking. Wij kunnen terugkijken op een zeer tevreden samenwerking en hopen dat het zo zeker nog mag verdergaan.”

Johan Herbots | Wijnmeester - Zaakvoerder WIJN.bvba
www.wijnbvba.be